Våra tjänster

Våra tjänster

Ingenting är omöjligt utan vi utför våra kunders önskemål med allt från tex Jeanstyg på golv till stora oregelbundna skifferplattor.

Klicka dig in på respektive tjänsts du vill veta mer om. 

Rivningsarbeten

Vi utför saneringar samt alla typer utav rivningar från den lilla hallen till de stora köpcentrumen som rivs med rivningsfordon.    

Fuktspärrning

Underskjutande fukt och långa torktider kan vi behandla med ConDry och därför spara långa väntetider inför golvarbeten och förhindra framtida problem.   

Undergolvsarbeten

Spacklingar, gjutningar, flytspacklingar och golvskivor i trä.

Trägolvslipningar

Underhållsarbeten, lagningar, slipningar, pigmentering och ytbehandlingar.

Betongslipningar

Betongarbeten med diamantslipmaskiner och behandling.

Industrigolv

Färdiga flytspacklade ytor och även med pigmentering samt olika typer utav ytbehandlingar.  

Massagolv

Fogfria golv som tex epoxi.

Flytspackling

Golvkonstruktioner, avjämningar och fallspacklingar.

Microcement

En arbetsmetod som är relativt ny i Sverige där vi applicerar ett tunnare lager utav en microcement som ger en naturlig betongkänsla. Produkten har fördelen med att vara elastisk och minimerar risken för sprickbildningar, är infärgningsbar och bygger bara ett par mm samt kan appliceras på flera befintliga underlag. Vi utför även möbel, vägg, våtrum, utomhus och poolarbeten med denna produkt.

Kakel & klinkers

Från den lilla kaklingen ovanför tvättstället till de stora centrumgolven med de stora stenplattorna med mycket specialarbeten i de mest krävande materialen och mönsterarbetena. Även terrasser utomhus och våtrumsarbeten med certifiering inom GVK.

Trägolv

Massivstav, plankgolv, kubbgolv, industriparkett, laminat, lamellgolv, mönsterläggningar mm.

Textilgolv

Japp textil är tillbaka sedan länge och ett bättre val än någonsin och då tom för allergiker om det sköts på rätt sätt med normal skötsel. Textilplattor i kontorslandskap som lätt kan bytas ut vid skador eller svåra fläckar, stegljudsdämpande textilmattor i hemmet och trappen eller bara för den exklusiva myskänslan ja fördelarna är många.

Mattor & plattor

Alla material som linoleum, gummi, LVT & plast i alla typer av utrymmen och med stor erfarenhet utav PVC fria material på sjukhus och i skolor. Våtrumsarbeten utförs med certifiering inom GVK.